Mpire Development

People-centered business growth

Vi utvecklar framtidens ledare team organisationer

Mpire Development

EMPOWER AND INSPIRE DEVELOPMENT

Vårt namn visar vårt syfte. Vårt VARFÖR:

Vi vill bidra till att stärka och inspirera människor till att växa och nå sin potential individuellt och tillsammans. Vi är övertygade om att företag utvecklas och nyttjar sin kapacitet fullt ut när människor får växa och använda sina styrkor och förmågor.

Vi tror därför på att bygga kulturer som präglas av mod, tillit och lärande där människor vågar öppna sig och dela med sig, litar på varandra och fokuserar på lärandet i alla erfarenheter.  Vi ser att det leder till en högre grad av inkludering, delaktighet och samarbete som i sin tur ger engagemang, goda kundrelationer och positiva resultat.

⇒  Vi mår bra och det går bra!

HUR:

Vi utgår från ert nuläge och skapar tillsammans HUR:ET efter era behov som tar er till ert önskade läge.

VAD:

Genom coachning, utbildning, föreläsning och konsultationer hjälper vi er att skapa den utveckling ni behöver nå individuellt och tillsammans.

“Min styrka är min förmåga att möta olika individer där de är och att skapa tillit och trygghet i det individuella mötet likväl som i team.”

– Anna Sandborn

Anna Sandborn

 VD och grundare

Jag vill stärka, lyfta och inspirera människor att nå sin fulla potential så att de kan stärka, lyfta och inspirera andra att nå sin. Mitt syfte är grunden till att Mpire skapats och har växt fram genom min erfarenhet och historia.

Som 15-åring överlevde jag en svår trafikolycka och på vägen tillbaka gav jag mig mitt livs viktigaste löfte – att jag skulle våga göra saker fast att jag var rädd. Där och då hade jag inget att förlora men allt att vinna. Att följa mitt mod gav mig en resa jag kanske aldrig skulle gett mig ut på annars. Det tog mig till andra sidan jorden, till möten med massor av människor och utmanande uppdrag.

Att träna mitt mod och mitt mindset har varit avgörande för att våga, vilja och fortsätta framåt och ur detta kommer en stark vilja och passion att få människor att växa .

Jag är civilekonom i grunden och har en bakgrund inom bankvärlden där jag jobbat som rådgivare, programmerare/analytiker och ledare i två storbanker. Min erfarenhet av att jobba både strategiskt och operativt med organisationsförändringar har givit mig värdefulla kunskaper som jag tar med i mitt arbete med ledare och team.

Min passion för ledarskap och kommunikation väcktes redan då jag som 29-åring klev in i min första chefsroll och min nyfkenhet samt intresse för utveckling  gjorde att jag efter flera år i bankvärlden bytte till offentlig sektor där jag fick vara med och bygga en enhet inom utbildning och kompetensutveckling.

Med fokus på ledarskap, kommunikation och coachande förhållningssätt har jag byggt utbildningsprogram och utbildat mer än 500 ledare. Idag är jag ICF Professional Certified Coach (PCC) samt certifierad i praktisk beteendepsykologi via INLPTA med drygt 500 timmar coachning av ledare och medarbetare nom olika branscher.

Min styrka är min förmåga att möta olika individer där de är och att skapa tillit och trygghet i det individuella mötet likväl som i team. Jag har sett så mycket kraft i individer och team och den kraften vill jag hjälpa organisationer att ta till vara. Vi har allt att vinna. Genom samarbete med Mpire Development skapar vi en hållbar utveckling och framtid med människan i fokus!

Rekommendationer

“Jag vill starkt rekommendera Anna utifrån hennes gedigna kunskap och erfarenhet i ledarskapsfrågor och coachning. Anna ser individen, utmanar och ger vägledning både utifrån ett mänskligt perspektiv, men även utifrån ett affärsmässigt fokus där hon ser sammanhang som bygger framgångsrika team.”

Ulrika Sjövall

Business Unit Director Redwall

“Anna är mycket lätt att samarbeta med, så smidig process från bokning till genomförande och utvärdering. Hennes föreläsning uppskattades mycket av våra chefer, där en bra mix av konkreta verktyg och eftertanke finns med. Tack Anna för de redskap vi fick med oss in i vardagen.”

Annika Cederholm

Chefsspecialist Vårdförbundet

“Tack Anna för ett fantastiskt arbete tillsammans med min grupp medarbetare. Vi har med din hjälp kommit så långt med både våra egna varför och med vårt gemensamma, Det bygger en bra grund för vårt fortsatta utvecklingsarbete.”

Ewa Ling Persson

Kontaktcenterchef Jönköpings kommun

Tillsammans med mina samarbetspartners har jag möjlighet att erbjuda dig och din organisation en bred kompetens grundad på lång erfarenhet av att coacha och leda människor inom många olika branscher, i det fysisk såväl som det digitala mötet.

Samarbetspartners

Veronika Luxemburg

Veronika Luxemburg

Veronika Luxemburg är global specialist inom ämnet Customer Experience och har i över 15 år hjälpt organisationer som bland annat ABB, BP, AlfaLaval, Electrolux, DEVA PREVAS, Government of Jersey och många fler framåt i sin kundcentrering.

Som fd Global Customer Excellence Manager för ABB Robotics har hon lett visionen och den strategiska implementeringen av CQX (Customer Quality Experience) i +50 länder och +6000 anställda. 

Veronika är Professionell coach från Gothia Akademi i Göteborg. En människo-centrerad entusiast med positivt och starkt ledarskap där förmågan att balansera strategiska och operationella behov, kreativitet och samarbeten frodas. Hennes framgångar bygger på att alltid utgå från kvalitet, rätt värderingar och bygga på människan som den största tillgången i organisationen.

 

Emelie Sundborn

Emelie Sundborn

Emelie är Professionell Coach och Förändringsledare från Gothia Akademi i Göteborg. Utbildad i NLP,  ansluten till International Coaching Federation (ICF) och Associate Certified Coach (ACC).

Hon är sedan tidigare utbildad Civilingenjör i maskinteknik från Chalmers Tekniska Högskola, Göteborg och har en bakgrund från bl a Volvo och HCL Technologies. Emelie har under många år arbetat inom IT-branschen där hon coachat ledare och medarbetare i olika länder digitalt. Emelies stora drivkraft är att hjälpa människor att utvecklas och hon har många års erfarenhet av att utbilda och coacha såväl team som individer och hjälpa dem att nå sina mål.

 

Redo för nästa steg? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

© MPIRE DEVELOPMENT 2021 | All Rights Reserved.
Data Policy