FÖRELÄSNINGAR

Mpire Development

Välkommen att boka föreläsningar inom:

Ledarskap –  Självledarskap – Medarbetarskap – Teaming – Arbetsplatskultur – Syftesdriven organisation – Hållbar utveckling –  Värderingar – Kommunikation – Kroppsspråk – Storytelling – Drivkrafter – Motivation – Engagemang – Tankesätt – Personlig utveckling – Transformation – Målsättning – GRIT

till konferens, event eller inspirationsdagar.

Så här säger de som lyssnat

”Inspirerande, bra och mycket trovärdig föreläsare. Anna vet vad hon pratar om. Härlig föreläsning med en mix av inspiration och reflektion. Här ges tillfälle att stanna upp och reflektera. Föreläsningen uppskattades mycket av chefer där en bra mix av konkreta verktyg och eftertanke finns med. Tack Anna för de redskap vi fick med oss in i vardagen.”

Annika Cederholm

Chefsspecialist Vårdförbundet

”Anna har ett sätt att berätta om sin historia för att inspirera andra och får en att våga tro på sig själv, hitta sitt eget driv. En fantastisk människa som ser individen. Du har en fantastisk förmåga att fånga intresset hos alla som lyssnar på dig!”

Ashtar Michael

”En sann inspiratör! Mitt första möte med Anna var på en föreläsning på Science Park i Jönköping. Jag hade just tagit ett enormt steg i mitt eget yrkesliv för att ändra karriär och uppfylla en dröm om att jobba med det jag verkligen brinner för. Att lyssna på Anna fick mig att känna styrka och mod att våga ta klivet fullt ut. Anna är personlig och delar med sig av sina egna erfarenheter så att andra också vågar tro på sig själva och sin förmåga. Jag rekommenderar varmt att ta kontakt med Anna, eller lyssna på någon av hennes föreläsningar!”

Sofia Romedahl

Annas föreläsningar

Annas föreläsningar

Vill du ha en föreläsare som berör på djupet och ger verktyg som gör omedelbar skillnad? Anna är en storyteller och i hennes föreläsningar delar hon stories genom sina egna erfarenheter varvat med evidensbaserad teori. Hon bjuder på sig själv och blandar humor med allvar. 

Annas föreläsningar syftar till att ge kunskap och nya insikter, att skapa förståelse kring oss själva och andra och att inspirera, stärka och lyfta dig som deltar!

Exempel på uppskattade föreläsningar:

Framtidens ledarskap

Ledarskap – Kommunikation och relation

Ledarskap som engagerar i en föränderlig värld

En föreställning som gör skillnad 

 

Webbsända föreläsningar

Webbsända föreläsningar

Vi har gett webbsända föreläsningar sedan flera år tillbaka både nationellt och internationellt och det är en är en självklar och uppskattad del. Vi kan möta er där ni är oavsett var ni befinner er och hur många ni är. I webbsända föreläsningar och workshops möter ni oss från våra studios.

Vi kombinerar gärna mina webbsända föreläsningar med actions för mer interaktion ”genom” skärmen, såsom reflektion, frågor, omröstningar. 

 

Öppna föreläsningar

Öppna föreläsningar

Inget aktuellt för tillfället.

Vi uppdaterar kontinerligt kring nyheter och kommande event.

KONTAKTA OSS!

 Fyll i formuläret för att komma i kontakt med Anna eller om du har andra frågor gällande föreläsningar 

Checkbox

© MPIRE DEVELOPMENT 2021 | All Rights Reserved.
Data Policy